logo

Palvelut

Millainen yritysjooga sopisi teille ja kuinka voisimme auttaa parantamaan hyvinvointia ja luovuutta yrityksessänne? Ota yhteyttä Anna Maria Sirenius am.sirenius@lycaste.fi niin keskustellaan ja suunnitellaan yhdessä.

Työhyvinvointiohjelmat

Esimerkki Lycaste työhyvinvointiohjelmasta:
Monipuolinen kehon ja mielen harjoitus 3 kk. Ryhmän koko 4-10 henkilöä (esim tiimi, johtoryhmä)

Ohjelmaan sisältyy ensimmäisellä harjoituskerralla luento ja johdatus kehon ja mielen hyvinvointiin ja joogaan.

Ohjelma rakennetaan täysin osallistujien tarpeiden mukaan. Ohjelman vahvuus  ja tehokkuus on valmentajan kyky ja mahdollisuus lukea asiakkaiden kehoa ja syväntää harjoitusta aina tilanteen mukaisesti. Ohjelman tarkoituksena on myös antaa työkaluja oman kehon ja mielen harjoitteluun itsenäisesti. Jokainen harjoituskerta on uniikki elämys, jossa tavoitteena on kehon ja mielen tasapaino. Harjoitus voi olla fyysisesti erittäin vaativa tai hyvin rentouttava, aina tilanteen ja asiakkaiden tuntemusten mukaisesti.

3 kk:n ohjelman etu on päästä syvemmälle harjoituksessa ja aidosti nähdä harjoitusten tuomat edut. Tarjoamme joogamatot käyttöön harjoitusta varten. Neuvotteluhuoneet sopivat joogaharjoitukseen hyvin tai järjestämme harjoitukseen sopivat tilat.

Työhyvinvointipäivät ja tapahtumat

Joogaa ja mielen harjoituksia ryhmälle yrityksen tapahtumassa esimerkiksi hyvinvointipäivä, johtoryhmän kokouspäivä, kesäpäivä jne.
Räätälöidään asiakkaan tapahtumaan ja ryhmiin sopiviksi. Päivä voi sisältää useita erilaisia joogatunteja tai rentoutusharjoituksia, joihin voi vapaasti osallistua.

Yritysjoogatunti - Bisnesjoogaa ja mielenhallintaa

45/60/90 min joogatunti ryhmälle. Ryhmän koko esim. 5-20 henkilöä.

Joogaharjoitus, joka toteutetaan ryhmän koon ja tarpeen mukaisesti työpäivän aikana: aamulla, lounasaikaan tai iltapäivällä varsinaisen työpäivän päätteeksi. Tunti voidaan pitää yrityksen tiloissa (esimerkiksi iso neuvotteluhuone käy hyvin) tai erikseen sovitussa tilassa. Hoidamme tilajärjestelyt tarvittaessa ja tarjoamme aina käyttöön myös joogamatot. Joogatunti voidaan toteuttaa jaksoissa esimerkiksi kerran viikossa 1-6kk ajan.

Prana Break - Mielen harjoitus (meditaatio) ja stressinhallintaa

Mielen harjoitus ja rentoutumishetki työpäivän aikana 15- 30min / kerta. Harjoitus voidaan toteuttaa kätevästi työvaatteissa neuvottelutiloissa.
Harjoitus  auttaa stressinhallinnassa, rauhoittaa mieltä ja parantaa keskittymistä ja tehokkuutta. Oman sisäisen voiman löytämistä ja työkaluja oman mielen rauhoittamiseen stressaavissa tilanteissa.

Joogaa johtajalle

Joogaa johtajalle

Joogan yksityistunti on tilaisuus löytää itselle sopivaa harjoitusmuotoa, joka esimerkiksi voi auttaa löytämään helpotusta selän jäykkyyteen, unettomuuteen tai stressiin.

Kenelle? Kaipaat tukea elämäntapamuutoksessa tai jos olet pitkään halunnut kokeille joogaa, mutta joogastudiot tai ylipäätään ryhmä ei ole sinun juttusi, yksityistunti on oivallinen tapa tutustua joogaan. Jos olet joogan harjoittelija, yksityistunti auttaa syventämään omaa harjoitusta ja saat koko ajan henkilökohtaista ohjausta asanoiden oikeaan linjaukseen. Tarpeen mukaan voimme suunnitella myös sinulle sopivan harjoitusohjelman.