logo

Tietoa Lycastesta

Lycaste Yritysjooga & henkinen valmennus ja hyvinvointi

Lycaste tarjoaa yrityksille palveluita henkilöstön fyysisen ja henkisen tasapainon löytämiseen ja hyvään oloon.

Lycaste auttaa sinua tutustumaan kehoosi ja mieleesi. Tavoitteena on löytää omaa sisäistä voimaa, joka auttaa sinua jaksamaan arjen haasteissa, tuo elämääsi iloa ja inspiraatiota.

Lycasteen yritysjoogaharjoitukset tarjoavat hyötyjä sekä yritykselle että henkilöstölle. Lycasteen harjoitukset vaihtelevat hitaasta ja rauhallisen meditatiivisesta joogasta hyvinkin energisoivaan ja dynaamiseen. Tapamme työskennellä on oppia tuntemaan henkilöstönne tarpeet ja löytää aina tilanteeseen sopiva harjoitus. Jooga voi tarjota henkilöstölle stressittömän hetken lisäten luovuutta ja hyvää oloa.

Anna Maria: “Intohimoni on opettaa ryhmää tai yksilöä “olemaan kehossa”, löytämään syvyyttä kehon liikkeisiin ja oivaltamaan kehon kuuntelemisen taito. Keho osaa kertoa meille paljon: stressistä, huonosta ja hyvästä olosta. Kehoa voi kuunnella myös paikallaan eri asennoissa ja hyvin yksinkertaisesti, joten harjoitukset sopivat kaikille. Minua inspiroi mielen voima, mutta vahvuuteni  on rauhoittaa mieltä kehon kautta.”.

 

Lycaste – nimestä

Lycaste on orkidealajike, jonka kukka muodostuu kolmesta terälehdestä. Kolmen kokonaisuus kuvastaa puolestaan sitä, minkä kanssa Anna Maria ja Lycaste työskentelevät: kehon, mielen ja tietoisuuden kanssa. Tavoitteena on löytää yhteys omaan tietoisuuteen ja tasapainoa näiden kolmen välille.

Lycaste muistuttaa myös ruotsinkielistä “lycka” – sanaa. Viittaus onneen sopii Lycaste- yrityksen olemassaolon tarkoitukseen.

 

Lycaste – Kehon liike. Mielen voima. Tasapaino.